Verminderen van de cursussen

Waarom

De cursussen en de webinars die ik de beginjaren van ‘Meer met mijn Mac’ gegeven heb, zijn ooit mede bedoeld geweest om klanten aan te trekken voor “Meer met mijn Mac“. Dat is niet meer nodig, de website en het via-via kanaal leveren tegenwoordig voldoende mensen op die Mac-support willen hebben. Het verminderen van de webinars en cursussen, die ook zeer veel voorbereidingstijd vergden, is dus een logische volgende stap.

Cursussen

De afgelopen jaren heb ik jaarlijks vier cursussen gegeven. Dat worden er van af 2020, een of twee. Ik stop er dus niet mee, want het echte contact met mensen voor mijn neus, vind ik nog altijd geweldig!

Alternatief?

Wil je bijvoorbeeld met een groepje van 4, 5 of 6 mensen een keer een bepaald onderwerp samen met mij, eventueel op afstand, bespreken, of daar toelichting over hebben? Of een soort vragenuurtje met Mac-gebruikers uit de straat, ik verzin maar iets, dat kan! Dat heeft dan ook meer een ad-hoc-karakter en gaat uit van een vraag van buiten. Denk dan aan onderwerpen als beveiliging & privacy, werken met Numbers, iCloud, bestandsbeheer, foto-organisatie, enz.


Geverifieerd door ExactMetrics