Apple Certified Support Professional


Apple Certified Support Professional Tom Berends

In 2017 ben ik door Apple gecertificeerd als Apple Teacher. Naast mijn eigen kennis en ervaring was dat de eerste stap op het officiële Apple opleidingspad. Het was een uitgebreide online cursus, met fors lastige deelexamens. Het heeft me veel gebracht, maar het terrein waarop ik me begeef, is werkelijk oneindig groot! 
Voor dit werk, het helpen van mensen met problemen en vragen m.b.t. hun Mac, moet je heel erg veel weten. Daarom heb ik in 2018 besloten om elk jaar me officieel te certificeren als Apple Certified Support Professional!

In juni 2018 heb ik mijn 2e Apple examen gehaald: Apple Certified Support Professional 10.13 afgekort ACSP. Je kunt dat hier in de officiële opleidingsdatabase zien. Ik heb van deze zeer intensieve trainingsweek in Schiedam weer heel erg veel geleerd. We zijn fors de technische kelder in gedoken en daardoor ben ik nog meer onder de indruk geraakt van wat macOS een fantastisch goed doordacht besturingssysteem is.

In Nederland zijn er maar ± 100 specialisten, die deze certificering hebben!

Ook in 2019 heb ik mijn unieke Apple Certified Support Professional’-certificering weer behaald! Ook dat kan je hier controleren.

Dit alles doe ik omdat ik kwaliteit wil leveren, ik wil klanten deskundig kunnen helpen!
Wat kan leren toch leuk zijn!


Plaats een reactie