Apple computersupport aan huis


Twijfel m.b.t. het corona-virus? Kijk hier hoe ‘Meer met mijn Mac’ daar mee omgaat.

Je loopt tegen hobbels aan en je komt er zelf niet goed uit. Met ‘Apple computersupport aan huis’ komt daar een einde aan! Je wil niet iedereen zo maar toelaten op jouw Mac, je zoekt niet naar een goedwillende hobbyist. Je hebt behoefte aan een integere en door Apple gecertificeerde deskundige.

Apple computersupport aan huis

Met ‘Apple computersupport aan huis’ word jij deskundig geholpen met jouw vragen en problemen. In dit aanbod staan voorbeelden van onderwerpen, waarvoor mensen mij privé benaderen. Ik kom niet een snel kunstje doen, waarna iets werkt en je achter blijft met een vraagteken, zodat je de volgende keer weer hulp nodig hebt. Ik hoor daarom eigenlijk altijd na één of meerdere privé-sessies dat men meer inzicht heeft gekregen, dat men zelfstandig verder kan en vooral: dat men blij is!

Overstappen van Windows naar Apple

Ik ken geen mensen die zijn overgestapt zijn van Apple naar Windows, ze zullen er best zijn, maar het is een hele kleine minderheid. Een van mijn stellingen is: “Elk verstandig mens, gaat een keer om!” Ben je van plan om over te stappen van Windows naar Apple? Of ben je al overgestapt, maar het werkt nog niet echt lekker? Lees hier hoe ‘Meer met mijn Mac‘ jou daarbij kan helpen!

Werkgebied voor Apple computerhulp aan huis

Mijn werkgebied omvat hoofdzakelijk: Oosterbeek, Heelsum, Doorwerth, Wolfheze, Renkum, Heveadorp, Westervoort, Veenendaal, Bennekom, Ede, Heteren, Elst (gld), Nijmegen, Duiven, Arnhem, Rhenen, Wageningen en de andere plaatsen in die omgeving. Woon je duidelijk buiten deze regio en wil je niet op afstand geholpen worden, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Woon je verder weg? Bijna alle hulpvragen zijn op afstand op te lossen!

Apple computerhulp op afstand

Woon je op grotere afstand, of woon je in het buitenland, dan kan ‘Meer met mijn Mac‘ je toch helpen met ‘Apple computersupport op afstand’! Je hoeft niets te installeren, we gebruiken n.l. de veilige, mogelijkheid voor support op afstand die al in jouw Mac zit ingebouwd. Mijn klanten in Frankrijk, België, Dubai en Spanje, vinden dat heel fijn.