Apple en het milieu

Apple en Moeder Natuur zijn al lange tijd partners zou je kunnen zeggen. In een van de presentaties die Apple elk jaar houdt, hadden zij hun doelen, maar belangrijker nog, hun concrete vorderingen op dat gebied, verwerkt in een soort toneelspel. De baas zit met zijn ‘milieu-team’ zenuwachtig bij elkaar, want ze krijgen Moeder Natuur op bezoek! Zij wil weten hoe het er nu mee staat! Tip: bekijk deze 5 minuten durende video een keer of 2, je zult steeds meer grappige en indrukwekkende momenten zien!

Voor mij is deze strijd van Apple en het milieu een belangrijk argument om bij Apple te blijven als ik ga vernieuwen! En voor anderen, die nog steeds Microsoft gebruiken, is dit een goede reden om over te stappen. Een van mijn uitspraken is dan ook: “Alle verstandige mensen, gaan een keer om haha!”

Overigens, wist je dat wanneer je een nieuwe MacBook koopt dat het aluminum niet uit de grond komt, maar dat dat komt van gerecyclede oude Apple-apparaten? Op twee plekken op aarde staan die robots, in Texas en in Breda! Een aardig filmpje over die robots iPhones uit elkaar schroeven vindt je hier.

En ben je geinteresseerd in nog meer recente milieu-informatie? Dan vind je dat hier het rapport over 2022.

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics