Drie handige korte tips (13)

Tom Tip! Drie handige korte tips nummer 13.
  • Toch een driver voor je oude scanner!
    Wanneer je een oude scanner hebt, dan bestaat de kans dat je die niet meer kunt gebruiken na een upgrade van jouw besturingssysteem. Je hebt dan maar 2 keuzes, of de scanner weggooien of MacOS niet meer upgraden. Een echt dilemma, want je wil beide mogelijkheden niet. Maar er is toch een derde mogelijkheid die het proberen waard is! Via deze website kom je misschien toch aan een werkende driver waarmee je nog verder kunt werken met jouw vertrouwde scanner. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

  • Foto’s ordenen in een album.
    Je kunt foto’s in een album in de Foto’s-app ordenen door ze gewoon te verslepen. Is de volgorde een rommeltje geworden en wil je ze van oud naar nieuw, of juist van nieuw naar oud hebben, dan kan dat! Klik met rechts op het album in de navigatiekolom en selecteer Sorteer en dan kies je uit de geboden mogelijkheden!

  • Numbers, daar kan je hulp bij krijgen!
    Ik wil geen Microsoft-producten op mijn Mac hebben. Ik moet er een abonnement voor nemen tegenwoordig en ik kan alles wat ik wil in Pages, KeyNote of Numbers maken. Ik heb geen administratiepakket gekocht of gehuurd, ik heb mijn eigen administratie-pakket gemaakt in Numbers. Dat werkt al jaren heerlijk! Wanneer jij hulp wil hebben bij het werken met Numbers, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics