Drie handige korte tips (2)

Tom Tip! Drie handige korte tips nummer 2.
 • Vind hier een echt betrouwbare refurbished Mac:
  Ik hoor vaak van klanten de vraag waar je nu moet zijn voor de koop van een refurbished iMac of MacBook. Je kunt daarvoor naar bijvoorbeeld Leapp, maar nog beter is Apple zelf! Hier vind je er heel veel Je kunt er zeker van zijn dat het met die Mac goed zit en dat scheelt veel in gevoel in vergelijking met bijvoorbeeld Marktplaats. Het scheelt altijd een paar honderd euro en dat is mooi meegenomen! Je hebt geen levertijd, want als je hem voor 17.00 uur bestelt, dan is hij de volgende dag in huis.
  Tip: twijfel je tussen een Intel-Mac en een M1-Mac, twijfel dan niet langer, maar ga voor de toekomst: de Mac met de nieuwe Apple-Silicon-processoren. Sta je op het punt van het vernieuwen van je Mac, dan kan ik je bij dat lastige traject met veel ervaring goed helpen.
 • Vind hier een echt betrouwbare refurbished iPad of iPhone:
  Het zelfde verhaal van hierboven, geldt ook hier. Goed om te weten: bij een iPad of iPhone weet je zeker dat de behuizing en de batterij nieuw zijn!
 • Je kunt ook bij Leapp terecht:
  Een aantal klanten van mij zijn zeer tevreden over het bedrijf Leap, al jaren een bekende op het gebied van refurbished Apple apparatuur. Hier vind je het complete assortiment bij Leapp.

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics