Drie handige korte tips (20)

Drie handige korte tips nummer 20. Weer 3 Apple-tips!
  • Hoe krijg ik minder Google pop-ups voordat ik inlog op een website?
    Je kent het vast, je wilt een website bezoeken en dan komt Google weer met een pop-up waar je weer wat mee moet. Daar kan je wat tegen proberen te doen: login op je Google account > Klik op: Je Google-account beheren > Beveiliging > Scroll naar onderen en kies Inloggen met Google > Zet uit: Prompts voor inloggen met je Google-account.

  • Hoe maak ik een nieuwe regel in de Berichten-app op de Mac?
    Wanneer je in de Berichten-app Enter of Return geeft om naar de volgende regel te gaan, dan wordt het bericht, dat dus nog niet af is, verzonden! Heel hinderlijk, want je wilde alleen maar naar de volgende regel.. Oplossing is het ingedrukt houden van de Control-toets en dan Enter of Return te geven. Voilà een nieuwe regel!

  • Alleen maar ongelezen mailtjes zien!
    In de Apple Mail-app doe je dat zo: Rechts bovenin de tweede kolom, waar alle mailtjes in staan, zie je een icoontje, het is het filter-icoon. Het ziet er uit als een cirkeltje met daarin naar beneden korter wordende streepjes. Klik daarop, hij krijgt dan een andere kleur als teken dat het filter actief is en je ziet alleen nog maar ongelezen mailtjes. Tip: vergeet niet het filter daarna weer uit te zetten!

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics