Drie handige korte tips (29)

Tom Tip!
  • Documenten op maar 1 plek.
    Voor veel mensen is bestandsbeheer op een Mac lastig. Terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Maak het voor jezelf super simpel. Zet dus alle documenten op maar 1 plek: de map Documenten (synchroniseer die map wel met iCloud). Dus niet in de map downloads, of DropBox, of een map in je home-folder, of One-Drive, of een mapje in iCloud, of een externe schijf, of…

  • Een link die in WhatsApp naar je iPhone is gestuurd, groot zien op de computer.
    Zorg er voor dat de Mac aan staat > Tik op de iPhone op de link in het whatsApp-bericht > Kijk op de Mac in het Dock (anderste iconenbalk) naast het dunne verticale lijntje > Daar is tijdelijk een nieuw Safari-icoon met een witte stip bij gekomen > klik daarop > Je ziet de website nu groot.

  • Mailtjes zoeken die je kreeg VAN een persoon, of die jij AAN die persoon stuurde.
    In de mail-app klik je in het zoekvenstertje of op het vergrootglaasje > Typ een gedeelte van de naam en kijk tegelijkertijd of je de volledige naam er onder ziet verschijnen met een rond persoon-icoontje dat er voor staat > Klik op die regel met het ronde persoon-icoontje dat er voor staat > Je ziet nu in het zoekvenstertje dat je kunt klikken op AAN of VAN.

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics