Je iPhone als wekker gebruiken


Je iPhone als wekker gebruiken

Jouw iPhone als wekker gebruiken betekent prettiger wakker worden. De een gebruikt een wekker, de andere de wekkerradio met een wekkergeluid en de ander gebruikt de wekkerradio met een radiozender die van alles over je uitstort, waar je misschien niet op zit te wachten. Dat heb ik in alle variaties ook allemaal gedaan in mijn leven. Tot een jaar geleden.

Wakker moeten worden is sowieso vaak niet mijn hobby, maar als het moet, dan liever niet met allerlei al dan niet negatief nieuws in die eerste minuten van mijn nieuwe dag.

Wil je je iPhone als wekker gebruiken, dan kan dat simpel. Ik gebruik de iPhone la lang als wekker en ik word wakker door middel van een uitermate relaxed muziekje dat best lang is. Je kunt kiezen uit 9 heerlijke varianten. Hoe doe je dat op jouw iPhone?

De oplossing

Een tijd geleden heeft Apple een gezondheid-item toegevoegd aan de klok-app van iOS. Tap daarop en lees en beantwoord de eerste info-teksten. Geef daarbij in ieder geval de tijd op waarop je wilt opstaan. Bij de bedtijdopties vind je de optie wekkergeluid. Ik gebruik ‘Vroege vogels’. Experimenteer maar eens met deze klok-app optie, ik ben benieuwd naar de ervaringen!


6 gedachten over “Je iPhone als wekker gebruiken”

  • Dag Lyd,

   Wat een leuke vraag! Ik heb geprobeerd hem op te zoeken met Siri “Wat speelt hier?” maar dan kom ik op 2 plekken uit die volgens mij niet de juiste zijn. Toen heb ik hem in de Apple Community gezet. Hopelijk zit daar een muziekkenner! Ik laat je het weten hier wanneer ik het weet!

   Met vriendelijke groet,
   Tom Berends

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics