Mac-cursus

Mac-cursus

Een Mac-cursus, zie je niet zo vaak, maar ‘Meer met mijn Mac’ geeft deze cursussen al een paar jaar aan de Volksuniversiteit van Wageningen en bij het Rozet in Arnhem! Meestal vinden die plaats in het najaar, en soms ook in het voorjaar.

Inhoud

Foto’s beheren? dubbele contacten? synchronisatie? back-ups? bestandsbeheer? van Word naar Pages? handiger werken in het algemeen? wachtwoorden en Sleutelhanger? beveiliging? synchronisatie? iCloud? enz.
Zijn dit herkenbare items? Dan is deze cursus beslist geschikt voor jou!
Een Mac-cursus telt vier bijeenkomsten en die bestaan volledig uit heel veel tips en trucs. Het is dus geen klassieke cursus waarbij je een opdracht krijgt die je ter plekke moet proberen uit te voeren. Alles wordt rustig uitgelegd en gedemonstreerd. De cursisten maken desgewenst aantekeningen.
Je hebt aan het einde van deze cursus vast erg veel geleerd! Dat geeft vertrouwen en dat zorgt er weer voor dat je meer durft. Deze cursus geeft jouw Mac-gebruik absoluut een boost, doordat je meer inzicht krijgt! Hier vind je het recente cursus-overzicht.

Resultaat van een Mac-cursus

Uit de praktijk blijkt dat erg veel mensen heel blij zijn dat ze de Mac-cursus gevolgd hebben. Ze hebben allerlei zaken gezien, waar zij hun in hun eigen praktijk meteen mee aan de slag kunnen gaan de volgende dag. Wil je weten wat zij er van gevonden hebben? Hier lees je de korte reacties!


2 gedachten over “Mac-cursus”

  • Dag Frank,

   De cursus in Wageningen zal op deze dinsdagen gegeven worden: 04-02-2020 / 11-02-2020 / 18-02-2020. De kosten die de Volksuniversiteit vragen: € 75,-. De tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur. De inschrijving staat al open. Je vind de link daartoe in het menu van http://www.meermetmijnmac.nl ouder het kopje ‘Mac computercursus’.
   In Arnhem zal hij waarschijnlijk ook weer gegeven worden. De data zijn nog niet bekend, maar er wordt gedacht aan rond april en dan in de ochtend of middag. Zodra de data bekend zijn, zullen alle gegevens op de hierboven genoemde plek te vinden zijn.

   Het is zeer de moeite waard, deelnemers waarderen het altijd hoog en iedereen leert er veel. Wil je verder komen met je Mac Frank, geef je op, daar ga je geen spijt van krijgen!

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics