Numbers-vragen

Numbers, de Apple-variant van Excel, mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Er is me vaak gevraagd om een Numbers-cursus te geven en dat heb ik nu gedaan. Er zitten heel veel uren voorbereiding in, maar ik vond het erg leuk om te doen! Ik heb deze pagina in principe in het leven geroepen als een soort ondersteuning van de cursisten na de cursus. Maar wat mij betreft kan iedereen hier aan bijdragen.

Hoe?

Als je een vraag hebt over Numbers, stel hem dan hier. Ik zal hem proberen te beantwoorden. Maar weet jij ook een antwoord op de vraag van iemand anders? Geef antwoord! Zo helpen we elkaar! Ik weet natuurlijk niet alles, maar als ik snel een antwoord weet, dan zal ik dat natuurlijk geven. Als het even kan zal ik dat doen in een mini-video. Samen leren dus! Heb je iets handigs ontdekt, gebruik je iets heel vaak omdat het goed werkt? Plaats een reactie hieronder!

2 gedachten over “Numbers-vragen”

 1. Je kunt ze via de kolomscheidingsrand natuurlijk slepen, maar dat doe je niet met 124 kolommen.
  Twee tips:
  A selecteer de kolomkoppen door er met de muis overheen te vegen > Houd de Shift-toets ingedrukt > versleep een van de kolomscheidingsranden.
  B Bekijk deze video.
  Succes!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics