Periode-factuur voor korte support-momenten

Mijn meer dan 420 klanten hebben heel veel vragen en ik vind het leuk om mensen te helpen. Dat betekent wel, dat ik vaak voor iemand 5, 10, 20, 30 minuten aan de telefoon of via mail hulp verleen of dingen uitzoek en dan denk ik: Tja, moet ik hier nou een factuur voor sturen? Het levert mij en de klant dan ook weer administratieve rompslomp op voor een relatief klein bedrag.
Daarom heb ik de ‘Periode-factuur voor korte support-momenten’ geïntroduceerd.

Periode-facturen

Hoe werkt de Periode-factuur? Eigenlijk heel simpel. Als je me belt met een uitzoek-probleem, of als we een langere hulp mailwisseling hebben, dan noteer ik de totale hulp-tijd. Ik verzamel dat van een periode en je krijgt daar dan een gespecificeerde factuur van. Heel transparant dus!

Voordelen

  • Je krijgt geen kleine factuurtjes meer.
  • Je betaalt pas later.
  • Je probleem is meestal sneller opgelost dan dat je het zelf lang blijft proberen. Zeker wanneer ik even met je mee kijk op afstand.
  • Het is transparant.
  • Een van de eerste klanten die dit graag wilde, gaf aan dat dit voor haar prettig was, omdat ze dan vaker ‘durfde’ te bellen of te mailen, grappig!

Opgeven

Heel simpel, neem even contact met mij op. Ik bevestig dan dat je graag een Periode-factuur voor korte support-momenten wilt ontvangen omdat je best vaak kleine vraagmomenten hebt, in plaats van meerdere kleine facturen.

Plaats een reactie

Verified by ExactMetrics