Sleutelhanger vraagt steeds om wachtwoord


Sleutelhangerwachtwoord

Voor veel mensen zijn wachtwoorden een dagelijkse ergernis. De Sleutelhanger kan heerlijk werken, maar hij kan ook hoogst irritant zijn als hij steeds weer opduikt, wat je ook invult. Je wordt er helemaal gek van! Frustratie dus!
Wat ik ook wel hoor is, dat mensen bijvoorbeeld het beheerderswachtwoord kwijt zijn van de Mac. Kortom: wachtwoorden-ellende.

Beveiliging

Apple staat er om bekend, dat zij veiligheid en privacy zeer hoog in het vaandel hebben staan. Ze bouwen hun systemen zelfs zo dat het niet mogelijk is voor Apple zelf om data van gebruikers in te kunnen zien. Zij willen dus niet kunnen beschikken over de data van gebruikers. Vandaar dat ze de beveiliging op een zeer hoog niveau hebben. Het niet kunnen uitlezen van een iPhone van een terrorist in Amerika was in 2016 zelfs wereldnieuws! Dat heeft wel een keerzijde, namelijk dat de gebruikersvriendelijkheid hierdoor soms afneemt door: verificatie-codes, wachtwoorden, twee-factor-authenticatie, enzovoort.

Tricky

Problemen met het Sleutelhangerwachtwoord oplossen, is voor bijna iedereen heel lastig of niet te doen. Logisch, want er is aardig wat kennis nodig om dit soort vervelende zaken weer op het juiste spoor te krijgen. Het is ook tricky, want soms worden of blijven hierdoor zaken niet meer bereikbaar. Dan is het tijd om even contact op te nemen.
Elke persoonlijke situatie is weer anders en behoeft een andere aanpak. Een simpel stappenplannetje hier neerzetten, werkt dus niet.

Oplossing

Als ik je bezoek, dan zorg ik voor een oplossing die in jouw situatie past en ik leg uit wat er aan de hand is en waardoor zoiets is ontstaan.
Hier staat een lijstje met problemen die je als Apple-gebruiker kunt tegenkomen.


Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics