Tweede sessie bijscholing SeniorWeb

Seniorweb

Na een succesvolle eerste webinar, is er inmiddels een tweede sessie bijscholing SeniorWeb gepland. Deze betrouwbare organisatie stelt al meer dan 25 jaar beschikt over 3000 vrijwilligers die beschikken over heel veel Windows-kennis en ervaring. Maar de kennis en ervaring op het gebied van Apple computers is nog niet bij iedereen op een voldoende hoog peil. ‘Meer met mijn Mac’ is gevraagd om deze mensen intern bij te scholen.

2 gedachten over “Tweede sessie bijscholing SeniorWeb”

 1. Dag Tom.

  Het eerste SeniorWeb webinar gaf je een enthousiaste inkijk op enkele basis handelingen.
  Bijzonder om mee taken.
  Ik kijk uit naar de tweede.

  Groeten, Dirk

  Beantwoorden
  • Dag Dirk,

   Heel erg bedankt voor jouw positieve reactie!
   Ik hoop dat er de volgende keer heel veel vragen komen, ik vind het heel leuk om ze beantwoorden. Niet dat ik alles weet, maar ik ga zeer mijn best doen!
   Tot 16-06-21!

   Met vriendelijke groet,
   Tom Berends

   Beantwoorden

Plaats een reactie