Webinars

Zoom

Wat is een webinar?

‘Webinars’ zijn eigenlijk niets anders dan live online groepslessen. Iemand geeft les en jij bent er op dat moment digitaal bij aanwezig door naar een website te gaan, je ziet en hoort alles.

Het fijne van een webinar is, dat je je huis niet uit hoeft en dat je vragen kunt stellen als je de uitleg of de demonstratie niet begrijpt!

Planning

Webinars organiseer ik zelf niet meer op gezette tijden. Wel houd ik nog webinars op verzoek van een groepje mensen. Men kan daarbij kiezen uit een aantal onderwerpen.

Mogelijke Onderwerpen:iCloud: betrouwbaarheid & werking’
‘Beveiliging & privacy’
‘Foto’s ordenen op een Mac’
‘Bestandsorganisatie op een Mac’
DatumOp afspraak
Tijdsduur± 1 uur
Min. aantal deelnemers4
Max. aantal deelnemers6
MediumZoom
Kosten€ 25,-
BetalingFactuur achteraf per mail

Dank je wel Tom! Het was weer leerzaam!” / “Wat een erg leuke en goede service. Dankjewel. Goed filmpje, goede verhaallijn.” / “Dank voor deze superhandig video!!” / “Je hebt het duidelijk en structureel overzichtelijk uitgelegd!” / Verslavend! Ik heb al een aantal jaren aan foto’s opgeruimd…” / “Ik kan je helaas geen verbeterpunten geven, het was helemaal prima. En ik doe graag weer mee volgende keer.” / Mijn schoonzoon heeft er ook van geprofiteerd, want met zijn krappe MacBook (128) dreigde hij in de opslag-problemen te komen omdat hij iCloud niet gebruikte. Ik heb hem op weg geholpen en ik ben stiekem trots dat ik als 70 jarige op computergebied de jeugd nog wat kan leren. Heb ik aan jou te danken!”


Geverifieerd door ExactMetrics