Webinars

Meer met mijn Mac Webinar

Wat is een webinar?

‘Webinars’ zijn eigenlijk niets anders dan live online groepslessen. Iemand geeft les en jij bent er op dat moment digitaal bij aanwezig door naar een website te gaan, je ziet en hoort alles.

Het fijne van een webinar is, dat je je huis niet uit hoeft en dat je vragen kunt stellen als je de uitleg of de demonstratie niet begrijpt!

Planning

Meer met mijn Mac‘ houdt meerdere webinars per jaar. Op de rol staan: “Hoe organiseer ik foto’s op mijn Mac?” / “Alles over iCloud” / Privacy & Beveiliging” / “Bestandsbeheer op de Mac” / “Werken met Numbers Deel 1” / “Werken met Numbers Deel 2”.

Binnenkort wordt het duidelijk of ik met Jitsi verder ga, of dat ik met Zoom ga werken. Zodra er nieuwe webinars gepland zijn vind je die hier.

OnderwerpAlles over iCloud
Datum19 Oktober 2020
Tijd20.00 tot ± 21.00 uur
Min. aantal deelnemers3
Max. aantal deelnemers6
Kosten€ 25,-
BetalingFactuur achteraf per mail
NazorgExclusieve video-samenvatting
StatusInschrijving opent na het webinar van 15-09
Webinarcode1020max05

Beschikbaarheid

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Wat leer ik?

Ik merk tijdens privé support thuis en cursussen heel vaak dat mensen huiverig zijn voor het gebruik van iCloud. Dat vind ik jammer. Tijdens dit webinar ga je de functie van dit ‘vierde wiel van je auto’ goed ontdekken en ga je het daarna gebruiken omdat je het beter begrijpt en daardoor beter vertrouwt.

  • “De Cloud” en “iCloud”, wat is het verschil?
  • Is iCloud wel veilig?
  • Wat kan iCloud allemaal voor mij doen?
  • Hoe stel ik iCloud overal goed in?
  • Hoe bespaar ik ruimte op mijn apparaten?
  • Kan ik samenwerken?
  • Hoe zit dat: iCloud & Backups?

Dank je wel Tom! Het was weer leerzaam!” / “Wat een erg leuke en goede service. Dankjewel. Goed filmpje, goede verhaallijn.” / “Dank voor deze superhandig video!!” / “Je hebt het duidelijk en structureel overzichtelijk uitgelegd!” / Verslavend! Ik heb al een aantal jaren opgeruimd…” / “Ik kan je helaas geen verbeterpunten geven, het was helemaal prima. En ik doe graag weer mee volgende keer.”