Geslaagd!

Het boek dat gebruikt wordt bij de ACSP-certificering.

Vandaag, 15-07-21, ben ik met een 9 geslaagd voor mijn jaarlijkse ACSP-certificering van Apple! Bijna 1000 pagina’s technisch Engels doorworstelen, uitproberen en leren. Dat betekende elke dag vroeger op staan, en dan aan de gang en heel veel herhalen! Heerlijk om nu weer helemaal op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen!

Dit vakgebied, zeker de Apple-tak daarvan, groeit extreem snel. Van de complete tijd die ik met Apple bezig ben, besteed ik dus 60% aan het werken aan kennis en eigen vaardigheden, bijblijven dus. En de rest is met mijn klanten bezig zijn. Wat een heerlijk gevoel dat ik weer bij een select groepje mensen hoor dat zich ‘Apple Certified Support Professional’ mag noemen!

Je zult deze dure ACSP-certificering zelden tegenkomen op websites, zoek er maar eens naar. Er zijn elk jaar maar ± 80 mensen die dit behalen, vaak zijn dat technici die verbonden zijn aan grote organisaties zoals academische ziekenhuizen, universiteiten of grote bedrijven.

En oh ja, er is er maar één in Nederland die 68 jaar is, 40 jaar onderwijs ervaring heeft en dit papiertje op zak heeft haha!

Plaats een reactie