Weer aan de studie!

Het boek dat gebruikt wordt bij de ACSP-certificering.

Vorige week heb ik het boek voor mijn jaarlijkse ACSP-certificering van Apple binnen gekregen. Bijna 1000 pagina’s technisch Engels doorworstelen, uitproberen en leren. Dat betekent elke dag vroeger op staan, en dan aan de gang en heel veel herhalen! Heerlijk om weer helemaal op de hoogte te komen van de meest recente ontwikkelingen! Weer aan de studie!

Dit vakgebied, zeker de Apple-tak daarvan, groeit extreem snel. Van de complete tijd die ik met Apple bezig ben, besteed ik dus 60% aan het werken aan kennis en eigen vaardigheden, bij blijven dus. En de rest is met mijn klanten bezig zijn. Ik hoop jullie in de zomer te kunnen melden dat ik weer door Apple gecertificeerd ben voor een jaar als ‘Apple Certified Support Professional’.

Je zult deze dure ACSP-certificering zelden tegenkomen op websites, er zijn elk jaar maar ± 90 mensen die dit behalen, vaak zijn dat technici die verbonden zijn aan grote organisaties zoals academische ziekenhuizen, universiteiten of grote bedrijven.

En oh ja, er is er maar één in Nederland die 68 jaar is, 40 jaar onderwijs ervaring heeft en dit papiertje op zak heeft haha!

Plaats een reactie