Weer geslaagd!

Weer geslaagd!

Ook in 2022 ben ik weer geslaagd voor mijn jaarlijkse Apple certificering! Ik ben daar dit jaar nog blijer mee, want de stof was uitgebreider. Normaal gaat het puur over MacOS, maar dit jaar kwam daar ook iPadOS, iOS en een stukje MDM (mobile device management) bij. Daarnaast is dit jaar ook de slagings-drempel van 72% naar 80% verhoogd. Met mijn behaalde 85% hoor ik nu bij een klein groepje van enkele tientallen mensen, dat zich weer een jaar lang Apple Certified Support Professional mag noemen!

2 gedachten over “Weer geslaagd!”

  • Dag Jan,

   Bedankt voor jouw felicitatie. Ik vind het een must om zo goed mogelijk bij te blijven op dit Apple-terrein! Tot volgende week, dan is het alweer de laatste bijeenkomst!

   Met vriendelijke groet,
   Tom Berends

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics