Over

Geduldig
Gecertificeerd
Meedenkend
Docent
Integer

Tom Berends

Dat ik al meer dan 40 jaar met computers werk, komt waarschijnlijk door mijn vader. Hij werkte in 1975 als accountant al met computers, hij was een computer-pionier in Nederland.

Tijdens mijn veertig fantastische jaren in het voortgezet onderwijs, stelde ik het kind altijd centraal. Daardoor heb ik een heerlijke tijd gehad aan de Jan Ligthart-school in Oosterbeek en later in Arnhem. Belangrijk: ik leerde daar echt ‘in te tunen’ op de behoeften van de persoon die leert.

Ik was jarenlang ook ICT-innovator aan het Beekdal Lyceum in Arnhem. Daar had ik naast de lesgevende taak aan de afdeling Jan Ligthart, ook de zorg voor de acceptatie bij alle Beekdal-collega’s van nieuwe ict-ontwikkelingen in het onderwijs. Ik was dus , schoolbreed, verantwoordelijk voor de computerkennis en vaardigheden van mijn collega’s.

Zo’n twintig jaar geleden ben ik begonnen met het dagelijks volgen van het bedrijf Apple. Ik werd uitgenodigd door Apple voor het bijwonen van de ‘European Education Summit‘ in Londen.

Apple Certificeringen Tom Berends

In mijn vak draait het eigenlijk om 2 zaken: Integriteit en Kennis. Daarom wil ik elk jaar door Apple gecertificeerd worden. Dat is steeds weer een kostbaar en fors traject. Ik kies daarvoor, omdat ik altijd up to date wil zijn voor wat betreft kennis, daar heb jij weer profijt van! Op die manier maak ik mijn meer dan 420 klanten blij, dat is mijn leuke werk! Het is een bijzondere certificering, je zult ACSP niet of nauwelijks tegen komen op websites.

2017: ‘Apple Teacher
2018: ‘Apple Certified Support Professional 10.13
2019: ‘Apple Certified Support Professional 10.14
2020: ‘Apple Certified Support Professional 10.15′
2021: ‘Apple Certified Support Professional 11
2022: ‘Apple Certified Support ProfessionalApple Device Support
ACSP-lijst

Apple Certified Support Professional
apple-certified-support-professional

Ik combineer in mijn bedrijf drie zaken die me na aan het hart liggen: Mensen, Apple-computers en Onderwijs. Al meer dan 15 jaar help ik particulieren en zzp-ers thuis of op afstand met de problemen die zij ondervinden met hun computer. Ik geef al jaren met veel plezier cursussen aan de Volksuniversiteit van Wageningen en bij het Rozet in Arnhem. Gemiddeld ben ik voor mijn bijna 500 klanten 7 dagdelen per week op pad voor dit heerlijke werk! Hier lees je hoe mensen mij ervaren hebben.

Tom Berends, voor geduldige Apple support aan huis! 
(VOG aanwezig)


Geverifieerd door ExactMetrics