Algemene voorwaarden


Algemene Voorwaarden

Je treft hieronder de Algemene voorwaarden aan van ‘Meer met Mijn Mac’. De condities waaronder we met elkaar ‘zaken doen’, zijn voor mij gebaseerd op de menselijke maat. Vandaar de onderstaande items in een wat andere vorm, dan je wellicht gewend bent.

 • Waar hieronder gesproken wordt over ‘Meer met mijn Mac’, ‘ik’ en ‘mij’, wordt Tom Berends bedoeld.
 • Voor mij persoonlijk geldt, dat ik een goed gevoel moet overhouden aan wat ik middels ‘Meer met mijn Mac’ doe. Daarom handel ik altijd transparant en integer.
 • ‘Meer met mijn Mac’ heeft en voelt de inspanningsverplichting om je zo goed mogelijk te helpen.
 • Het is jouw verantwoordelijkheid om een recente reservekopie te hebben. Ik ga ervan uit, dat je die hebt. Heb je geen goede, complete back-up, dan weet je dat eventuele verloren gegane data misschien niet terug te halen is en dat die mogelijkerwijs voorgoed verloren is. Dit is overigens nog nooit gebeurd. (Heb je moeite met een back-up maken, of ben je er gewoon niet zeker van, dan zorgen we er desgewenst samen voor, dat dit voor elkaar komt.)
 • Het is prettig als je tijdens het bezoek beschikt over alle wachtwoorden.
 • Tevens is het fijn wanneer de Apple-computer zoveel mogelijk up-to-date is. (Heb je moeite met het updaten, of ben je er gewoon niet zeker van, dan zorgen we er desgewenst samen voor, dat dit voor elkaar komt.)
 • Jij bent en blijft verantwoordelijk voor wat wij samen met jouw MacBook of iMac doen. Het is jouw vrije wil en verantwoordelijkheid om gegeven adviezen tijdens de sessie, al dan niet op te volgen.
 • Het kan zijn dat ik privacy-gevoelig materiaal zie op uw Mac, ik zal daar op gepaste wijze en integer mee omgaan.
 • Het kan zijn dat je privé-inhoud ziet op mijn eigen Mac-Book, als ik daarop iets demonstreer. Ik ga er vanuit dat je daar op gepaste wijze mee omgaat.
 • Graag communiceren met mij via mail, liever niet via Whatsapp of Sms. Zo heb ik alle communicatie met jou op maar 1 plek en kan er zodoende minder fout gaan.
 • Ik ben volledig gevaccineerd tegen Covid.
 • Bekijk altijd vooraf de tarieven.
 • Het is voor mij prettig, als je de factuur binnen de termijn van 7 dagen betaalt. Doe dit t.n.v. T. Berends, onder de vermelding van het factuurnummer naar bankrekeningnummer NL82ASNB0942664310. Alles wat je nodig hebt voor een juiste betaling, staat ook samengevat onderaan de factuur.
 • Per sessie ontvang je een factuur.
 • Het is mogelijk om je via mail op te geven voor een ‘Periode-factuur‘ voor korte support-momenten, dit voorkomt meerdere kleine facturen en dus administratieve rompslomp aan jouw en aan mijn kant.
 • Je hebt recht op snelle beantwoording van jouw mail die gericht is aan info@meermetmijnmac.nl. De termijn die hiervoor staat is 24 uur. In het weekend kan deze termijn groter zijn. Tip: zet: Tom Berends – info@meermetmijnmac.nl – 06-49887936 in je Contacten-app. Dat verkleint het risico dat mijn mail in jouw spambox verdwijnt. Krijg je helemaal geen reactie van mij terug, trek me even aan mijn jasje, ik ben een gewoon mens die met ±500 klanten werkt… Waar gehakt wordt vallen immers wel eens spaanders.
 • Tot 3 uren van tevoren mag je de afspraak kosteloos annuleren. Zeg je de afspraak na 3 uren voorafgaand aan de gemaakte afspraaktijd af, dan factureert ‘Meer met mijn Mac’ een half uur. Ben ik al onderweg, dan worden 2 kwartieren plus de reiskosten tot dat punt gefactureerd.
 • Wanneer je besluit diensten van ‘Meer met mijn Mac‘ af te gaan nemen, geef je daarmee toestemming dat ‘Meer met mijn Mac‘ jouw n.a.w.-gegevens overeenkomstig de AVG vastlegt en zorgvuldig beheert. Zie daarvoor de Privacyverklaring. In mijn bevestigings-e-mail, zal ik je vragen aan te geven of je akkoord bent met de Tarieven en deze Algemene Voorwaarden.
 • Ik stel feedback van welke aard dan ook, altijd op hoge prijs.
 • Ik doneer elk jaar een gedeelte van mijn inkomsten aan WarChild.
 • Tot slot, je hoeft voor mij geen koffie te zetten, ik drink water:-)

Deze Algemene Voorwaarden kunnen worden aangepast; het is dus goed om deze voorwaarden voorafgaand aan het bezoek te bekijken.

Laatste update: 17-07-2024


Geverifieerd door ExactMetrics