Waar kan ik mijn oude Mac verkopen?

War kan ik mijn Mac verkopen?

Na een jaar of 8 wordt een Mac vaak toch wat te traag en is soms de opslagruimte ook te klein geworden. Dan wordt het tijd om aan een nieuwe investering te gaan denken.

Ik help mensen dan met het bepalen van hun keuze en met het slim in gebruik nemen van de nieuwe Mac. Daar zit dan ook vaak het verkoop-klaarmaken bij en ik hoor dan vaak de vraag: “Waar kan ik mijn oude Mac verkopen?”

Een goede plek daarvoor is CEX. Het zou me niet verbazen als dat betekent: Consumer Electronics Exchange, zo onthou ik het in ieder geval! Het is een internationale keten die op diverse plekken in Nederland een filiaal heeft. Ze kopen en verkopen electronica. Het verloopt simpel en duidelijk. Zorg er wel voor dat als je een Mac inlevert, dat er dan wel een opstartbaar besturingssysteem op staat. En natuurlijk moet de Mac m.b.v. de juiste procedure leeg gemaakt zijn en losgekoppeld zijn van jouw iCloud-account. Op deze wijze krijg je nog iets voor de spullen die nog ergens liggen te verstoffen en het is natuurlijk goed voor het milieu, want jouw apparaat krijgt weer een tweede leven!

Ik heb van een aantal klanten goede ervaringen gehoord. Zij hebben meer voor hun oude Mac terug gekregen dan dat zij verwachtten.


Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics