Geslaagd!

Op 11-06-2020 heb ik weer examen gedaan voor de opleiding “Apple Certified Support Professional”. Het resultaat: een 9-! Daar ben ik weer heel blij mee!

Het kost veel geld en heel veel studietijd. Waarom doe ik dat? Er is nauwelijks een sector te vinden die sneller verandert en innoveert dan de computer-branche. Apple staat er om bekend zeer innovatief te zijn, dus daarom kan je in het werk wat ik doe, nooit stil zitten en denken dat je het weet.

Omdat ik zoveel mogelijk wil weten, ook van de meest recente ontwikkelingen, laat ik me door Apple elk jaar certificeren. Dat is goed voor mijn klanten. Dit is het vijfde achtereenvolgende jaar dat ik dit doe. Aardig om te weten: per jaar behalen maar ±60 mensen deze certificering!

Apple Certified Support Professional

22 gedachten over “Geslaagd!”

 1. Hallo Tom, gefeliciteerd hoor, wat knap om dat zo te willen leren en toepassen. Als je nu mooie foto’s maakt tijdens jullie ( Solex ) vakantie dan kan je als je even wacht tot na de zomervakantie vaak tegen een leuke prijs een mooi Albelli album maken. Ik zou het wel weten… maar allereerst natuurlijk genieten en relaxen! Je hebt het verdiend!! Groet Marian

  Beantwoorden
  • Dag Marian,
   Bedankt voor jou leuke reactie! Ik moet inderdaad meer met fysieke fotoboeken gaan doen, de kleinkinderen pakken nog wel eens die kleine albumpjes uit de kast die we vroeger wel lieten maken. Dank voor het goede idee!

   Met vriendelijke groet, Tom Berends

   Beantwoorden
 2. Gefeliciteerd Tom, ongelooflijk knap.
  En daar mogen wij dan weer een beroep op doen in tijden van totale verwarring🙃🎉🎈👍

  Beantwoorden
  • Dag Astrid!
   Dank! Het leuke van mijn baan is het blij maken van fijne mensen. Ik bedacht me laatst: als je ouder wordt, dan neemt je kennissenkring langzaam af. Bij mij is dat niet zo. Ik ben nu 67 en de afgelopen 5 jaar heb ik er elke week een kennis bij gekregen. Want klanten zijn bij mij fijne kennissen. Jij als beeldend kunstenares bent zo iemand. Jouw bronzen roodborstje, dat ik van jou kreeg, kijkt mij elke dag aan! Zo leuk!

   Beantwoorden
 3. Gefeliciteerd Tom
  Het is toch mooi om dat allemaal te kunnen en daar heb ik bewondering voor, want ik weet hoe lastig het is om dit allemaal te kunnen onthouden.
  Zo heb ik zelf ook een klein succesje geboekt met Logic-X Pro, een professioneel Apple programma om muziek te verwerken. Ik heb het al jaren geleden aangeschaft maar ik kon er niets mee totdat ik door corona-omstandigheden genoodzaakt was om het te gebruiken om een cd met opgenomen muziek te monteren. Op internet vond ik een fantastische online cursus van Everlearn, waardoor ik nu het programma aardig kan gebruiken en ik de montage succesvol heb kunnen afronden. Het was wel een monnikenwerk, zo’ n 60 knippen. En doordat de opname in een niet optimale ruimte was gemaakt moest er ook nog allerlei achtergrond rommel worden opgeruimd. Ook dat is gelukt.
  O ja, ook nog Foto’s gereorganiseerd en ruim 2000 foto’s weggegooid, mooie opruiming.
  Hartelijke groet, Cees

  Beantwoorden
  • Dag Cees,
   Die bewondering is wederzijds! Van Logic snap ik 0%! Knap dat je je daar in hebt verdiept. Op deze manier houden we ons brein lekker bezig en houden we meneer Alzheimer zo lang mogelijk verwijderd van onze deuren. Ik kan het iedereen aanbevelen!
   Groet,
   Tom

   Beantwoorden
 4. Beste Tom,
  Hartelijk gelukgewenst, wat een doorzettingsvermogen. Dat is een groot compliment in deze zaken op (iets) latere leeftijd!
  Geniet erg van jullie solex vakantie, en wij duimen voor mooi weer!
  Met hartelijke groet,

  Dorien en Jaap Matzer.

  Beantwoorden
 5. Beste Tom,

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen. Wij zijn blij met zo’n up to date cursusleider.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics